OVER VAN SCHIP HOVENIERS

Van Schip Hoveniers zijn een volledig verzekerd hoveniersbedrijf welke in staat is om al uw behoeften op het gebied van tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud te voldoen door middel van onze professionele eersteklas service.

Van Schip Hoveniers is een bedrijf van mensen die hetzelfde enthousiasme en dezelfde passie delen.We hebben een bedrijf dat begint met professionele dienstverlening en daarnaast streeft naar het overtreffen van de wensen en behoeften van de klant.

In elk seizoen staan wij klaar om te zorgen voor uw wensen op het gebied van tuin, plantsoen of bedrijfsgroen. Van ontwerp tot onderhoud: met ons full-service hoveniersbedrijf en vast personeel kunnen wij elk project aan: klein of groot. Door gebruik te maken van het meest recente materiaal, onze kennis op het gebied van ‘groen’trends en onze passie voor het vak kunnen wij kwaliteit garanderen.

CONTACT

Onze visie

Hard werken en ethiek ontmoeten elkaar. De afgelopen tien jaar heeft ons team hard gewerkt om de gezamenlijke passie door te voeren:

“Gedetailleerde, hoge kwaliteit afleveren op het gebied van ontwerp, realisatie en onderhoud van groene locaties voor overheid, bedrijf en particulier. Zo streven we ernaar om bij het ontwerp altijd uw tuin tot iets bijzonders te maken met een rustieke sfeer en verrassende elementen, dit alles met oog voor detail en afwerking. We voelen ons bevoorrecht om een onderdeel van uw groen te zijn.”